TALOTUKI – Kontrollipalvelut

TALOTUKI – Kontrolli® pientaloille               Alk. 42€ / kk

Asunto vaatii jatkuvaa kontrollointia ja kunnossapitoa siinä missä autokin. Kunnossapito on erityisen tärkeää rakennuksen toimivuuden ja rakenteellisen kunnon säilyvyyden kannalta.

Talo on usein perheen kallein omaisuus. Vahinkojen ennaltaehkäisy ja hyvä kunnossapito vaikuttaa myös kustannussäästöihin, asuinviihtyvyyteen ja talon arvon säilymiseen. Huomaamatta jääneet viat ja puutteet sekä tiedostamattomat riskit lisäävät mm. vesivahinkojen määrää ja voivat heikentää asukkaiden turvallisuutta.

TALOTUKI – Kontrolli® on TaloTuki Oy:n kehittämä uudenlainen palvelumalli, jossa talon omistaja on aina tietoinen kiinteistönsä rakenteellisesta sekä kosteus- ja lämpöteknisestä toimivuudesta.

TALOTUKI – Kontrolli® palvelu sisältää vuosittaiset kontrollikäynnit asiakkaan luona. Kontrollikäyntien aikana suoritamme esimerkiksi kosteusmittauksia ja lämpökuvauksia. Luomme jokaiselle palveluun kuuluvalle asiakkaalle oman sähköisen kuntotarkastuskirjan. Tarkastuskirjaan kirjataan kaikki kontrollikäynnillä tehdyt havainnot ja mahdolliset korjaustarpeet jopa vuosiksi eteenpäin. Näin voit varautua tuleviin korjaus- ja huoltokustannuksiin hyvissä ajoin.

Selkeästi dokumentoituna tulevien korjausten arviointi ja vaurioiden ennaltaehkäisy helpottuu. Yrityksemme kautta voit myös vaivattomasti tilata pienetkin kunnostus- ja huoltotyöt, tai kilpailuttaa vaikka kylpyhuoneremontin. Palveluasiakkaanamme saat kaikki talosi palvelut räätälöityyn hintaan.

Säännöllinen riskienhallinta tuo huomattavia kustannussäästöjä jo lyhyellä aikavälillä!

TALOTUKI – Kontrolli® = Kaikki palvelut saman katon alta!

Ota yhteyttä

TALOTUKI – Kontrolli® taloyhtiöille            Pyydä tarjous

Taloyhtiöissä sattuu paljon vaurioita ja vahinkoja, jotka olisivat ennaltaehkäistävissä säännöllisellä tarkastustoiminnalla. Joissain taloyhtiöissä suurin osa huolto- ja kunnossapitotöistä tehdään ns. talkoovoimin ja osassa yhtiöistä myös isännöintitehtävät hoidetaan omatoimisesti. On myös taloyhtiöitä, joissa kaikki edellä mainitut osa-alueet on ulkoistettu. Säännöllinen rakennustekninen kontrollointi luo järkevän pohjan tehokkaalle huoltotöiden organisoinnille.

TALOTUKI – Kontrolli® on TaloTuki Oy:n kehittämä uudenlainen palvelumalli, jossa taloyhtiö on aina tietoinen kiinteistönsä rakenteellisesta sekä kosteus- ja lämpöteknisestä toimivuudesta.

Kaikissa taloyhtiöissä on tarpeen kontrolloida mm. kosteus-, lämpö- ja rakennusteknistä toimivuutta. Luomme jokaiselle palveluun kuuluvalle taloyhtiölle oman sähköisen kuntotarkastuskirjan. Tarkastuskirjaan kirjataan kaikki kontrollikäynnillä tehdyt havainnot ja mahdolliset korjaustarpeet jopa vuosiksi eteenpäin. Selkeästi dokumentoituna tulevien korjausten arviointi ja vaurioiden ennaltaehkäisy helpottuu.

TaloTuki Oy tarjoaa kaikille taloyhtiöille räätälöityä kontrollipalvelua joka suunnitellaan yhdessä taloyhtiön edustajan ja ammattilaistemme kanssa.

Säännöllinen riskienhallinta tuo huomattavia kustannussäästöjä jo lyhyellä aikavälillä!

Ota yhteyttä